Singles Camp

Singles Camp este primul si cel mai mare club de evenimente si vacante pentru persoane singure din Romania. Deschis in 2010, are acum 9.000 de mebri si peste 1.000 de evenimente organizate.

In fiecare an sunt lansate in jur de 100 de actiuni, in tara si strainatate, iar membrii se inscriu pe site-ul Singles Camp, urmand ca rezervarile si toata partea turistica-logistica a excursiilor sa se rezolve de catre agentia Bon Voyage Sibiu.

Este semnat un contract intre club si agentie, prin care Bon Voyage este agreata ca „agentia de casa” a Singles Camp, fiind singura abilitata in Romania pentru a organiza actiunile acestuia.

Tot ce inseamna rezervari hoteliere, de autocare/microbuze, de servicii ale tour operatorilor din alte tari sau din Romania, contactari si planificari de ghizi locali, ticketing pentru zboruri, este rezolvat in agentia turistica Bon Voyage.

Bon Voyage are partenierate de colaborare cu ghizi specializati, pentru a fi insotitori ale grupurilor Singles Camp. Fiecare dintre acestia este prezentat in „Echipa noastra”.

Succesul clubului, ni se datoreaza in mare masura noua, pentru ca am asigurat un cadru turistic foarte bun, cu servicii excelente, apreciat de celor 25.000 de persoane care au participat la actiunile Singles Camp

Inscrierile facute pe site-ul Singles Camp ajung in agentie si daca avem validarea clubului pentru participarea, ne ocupam de tot ceea ce tine de rezervarea locului si de asigurarea serviciilor pentru acea persoana. Fiind un club privat Singles Camp isi rezerva dreptul de a selecta participantii, iar noi, prin contract trebuie respectam limitarea accesului la serviciile turistice pe care le oferim SC&T. doar la persoanele agreate de ei. Daca suntem anuntati ca o persoana nu este validata de club pentru a putea participa la actiunile Singles Camp, avem obligatia de a refuza rezervarea acelei persoane sau chiar de a o anula.