Samiza Cindea

Samiza Cindea

Owner and Manager

Sunt indragostita de calatorii si locuri noi. Imi place sa discut cu oamenii, sa ajut si sa indrum cu expertiza mea.
Sunt manager de turism cu o experienta de 20 de ani. Specialist in logistica de grup si rezervari intrenationale, coordonez Bon Voyage Sibiu – singura agentie abilitata in Romania sa organizeze si sa lanseze excursii, evenimente pentru persoane singure, Singles Camp.
Am studii muzicale si sunt de profesie diplom inginer. Am urmat si absolvit cursurile Facultatii de Inginerie Tehnologica din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu, promotia 1985.
Incepand cu 2002 am propria agentie de turism. Am satisfactia a peste 25.000 de turisti fericiti si multumiti de ceea ce le-am organizat prin Bon Voyage.
De 11 ani sunt dedicata proiectului Singles Camp, pentru care asigur toata infrastructura si logistica turistica necesara actiunilor clubului.
Alexandra Bobanga

Alexandra Bobanga

Agent de Turism

Sunt Alexandra, absolventa a facultatii Economia Comertului, turismului, serviciilor si managmentul calitatii, promotia 2007.
Pasiunea pentru acest domeniu, dobindita in cei 10 ani de experienta in turism, cat si promovarea unor altfel de programe turistice ce vizeaza si socializarea intre participanti,
m-a determint sa ma alatur echipei acestei agentii in 2016.
Aici rutina nu isi are locul, abordam mereu destinatii noi si interactionam cu oameni de calitate.
Consider ca unul dintre cele mai importante aspecte in viata unei persoane este sa lucreze in domeniul care ii place, de aceea sunt pregatita sa raspund doleantelor clientilor nostri, oferindu-le consultanta in toate etapele rezervarii.
Lidia Mandache

Lidia Mandache

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

Sunt din Iasi, am absolvit Facultatea de Geografie in 1999, imi place sa calatoresc, sa descopar locuri si traditii noi, sa aflu cat mai multe despre istoria, cultura si obiceiurile altor oameni.
Iubesc drumetiile si am peste 25 de ani de cand merg pe munte.
In prezent, organizez evenimente, excursii si tabere de aventura pentru copii, in cadrul unui club pe care l-am infiintat in 2010.
Am acceptat cu mare drag sa fiu ghid in programul Singles Travel pentru ca imi plac traseele alese, conceptul si oamenii din comunitatea Singles Camp.
Gabi Lala

Gabi Lala

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

Sunt un pasionat de tot ceea ce înseamnă turism, natură, munți, ape, trasee turistice, ecologie ,de mai bine de 20 ani sunt implicat în drumeții, experiențe de neuitat pentru călători, pentru suflet și trup. Sunt din Brăila am 39 de ani.
Am terminat Facultatea de Știinte Economice din Craiova-specializarea Marketing…DECI SUNT ECONOMIST, am finalizat Școala Postliceală Edmond Nicolau-specializarea Agent turism/ghid turistic…DECI SUNT GHID ! Posed atestat de ghid de turism nr 5434 eliberat de Autoritatea Națională pentru Turism.
Am înființat în 1999 Asociația Clubul de Turism Proilavia din Brăila …și am realizat multe proiecte locale,naționale și europene în diverse domenii-educație, cultură, artă, ecologie, turism, antreprenoriat, rural, proiecte sociale. În perioada 2000-2008 am participat la Campionatul Național de Turism Sportiv prin Federația Română de Turism Sport (fosta Federația Europeană de Turism Profesionist). În anul 2015 si 2016 am participat la Ștafeta Munților.
Am inițiat și inventat numeroase activități, inclusiv turistice și de peste 15 ani organizez Școala de turism și aventură -Proilavia pentru tineri-cu probe teoretice și practice în Munții Dobrogei-Măcin,iar din anul 2016 sunt tour guide Brăila city tour.
Diana Lupu

Diana Lupu

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

Pasionata de calatorii si drumetii montane, m-am inscris in comunitatea Singles Camp in urma cu trei ani, atrasa de actiunile care imbina in mod armonios programele culturale si activitatile recreative.
Traducator autorizat in limbile engleza si franceza din anul 2001, timp de peste zece ani am coordonat departamentul de traduceri pe care l-am fondat in cadrul unei societati multinationale.
In 2017 am obtinut atestatul de ghid de turism si ma bucur ca am inceput activitatea de ghid cu programele Singles Travel care promoveaza turismul de calitate, intr-un mediu placut.
Multumesc pentru sustinere, sa ne vedem cu bine la cat mai multe actiuni!
Iasmina Stoici

Iasmina Stoici

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

Îndrăgostită de viață, iubitoare de natură, drumeții, dans, munte, mare, distracție, socializare si lista mai poate continua mult si bine … imi place sa fiu înconjurată de oameni faini și asta am găsit la Singles Camp 😃
Sunt din Timișoara dar acum locuiesc in Arad, am terminat facultatea de Management Agricol, cultiv căpșuni 🍓, le vorbesc in 5 limbi si pentru a le face sa crească si mai bine le dau vin orange vinificat in amfore la Arad.
De abia aștept sa ne cunoaștem în evenimentele Singles Camp!
Iulian Panescu

Iulian Panescu

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

Din 2017, incepand cu “Pasi in zapada” Singles Camp&Travel a inceput o colaborare cu MOUNTAINGUIDE – Sibiu, pentru o parte din actiunile noastre montane. Peste 10 excursii montane i-au avut ca ghizi pe Iulian si George, atat in tara cat si in strainatate. In 2018 colaborarea noastra continua…
Cu o experienţă de peste 15 ani noi in ghidaj montan profesionist face echipa la Mountain Guide Sibiu cu GEORGE SERBAN – fost salvamontist și în prezent ghid montan. Mountain Guide Sibiu este specializata pe turism montan indrumand grupuri in ture de hiking si trekking. Puteti citi mai multe aici.
Florin Ionescu

Florin Ionescu

Colaborator in cadrul proiectului Singles Camp&Travel

M-am alaturat echipei la inceputul anului 2021.
Sunt ghid national si montan, cu o experienta atat in insotire de grupuri cat si in organizare de tururi turistice.
Specializat pe Astra Museum, Marginimea Sibiului, Apuseni, Transfagarasan, Castelele si bisericile fortificate ale Transilvaniei, Sighisoara etc